22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMeghan s-a supărat din nou pe presa britanică

Meghan s-a supărat din nou pe presa britanică

Meghan, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a criticat din nou sâmbătă presa britanică. Aceasta s-a legat de informaţiile potrivit cărora nişte scrisori schimbate cu Regele Charles au fost motivul de a nu participa la încoronare, scrie News.ro.

Daily Telegraph a relatat că Meghan i-a scris actualului rege pentru a-şi exprima îngrijorarea cu privire la prejudecăţile subconştiente din familia regală. Scrisoarea ar fi fost trimisă în urma comentariilor sale din 2021, într-un interviu cu Oprah Winfrey. Potrivit acestora, familia regală şi-ar fi exprimat îngrijorarea cu privire la cât de închisă va fi pielea fiului ei.

Un purtător de cuvânt al lui Meghan, iritat de subiect

Conform The Telegraph, ducesa de Sussex nu a simţit că a primit un răspuns satisfăcător la preocupările sale.

„Ducesa de Sussex îşi vede de viaţa ei în prezent. Nu se gândeşte la corespondenţa de acum doi ani legată de conversaţii de acum patru ani”, a reacţionat iritat un purtător de cuvânt al lui Meghan. „Orice sugestie contrară este falsă şi, sincer, ridicolă. Încurajăm presa tabloidă şi diverşi corespondenţi regali să înceteze circul obositor pe care doar ei îl creează”, a adăugat.

Prinţul Harry va participa la încoronarea de luna viitoare fără Meghan. Aceasta va rămâne în California cu cei doi copii mici ai cuplului. Cel mai mare dintre ei, Archie, împlineşte patru ani în aceeaşi zi.

Harry şi Meghan au renunţat la îndatoririle regale în martie 2020, spunând că au vrut să-şi facă o nouă viaţă în Statele Unite, departe de hărţuirea mediatică.

Citește și: Fotografie cu prințul Louis într-o roabă, publicată de familia regală de ziua sa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS