32.3 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn șofer din SUA a aruncat 200.000 $ din mașină, pe o autostradă

Un șofer din SUA a aruncat 200.000 $ din mașină, pe o autostradă

Un şofer din SUA supărat pe familia sa a decis să scoată toți banii din bancă și să le facă un „cadou” celorlalţi participanţi la trafic. Americanul a aruncat 200.000 $ din mașină, pe autostrada Oregon’s I-5, iar acum, rudele sale se plâng că au ajuns la sapă de lemn, scrie publicaţia Insider, citată de Observatornews. 

Colin Davis McCarthy, în vârstă de 38 de ani, le-a povestit oamenilor legii că a golit conturile comune ale familiei, apoi a decis să arunce banii pe autostradă. Gestul său a creat haos în apropierea localităţii Eugene din Oregon.

Bărbatul a mărturisit că a aruncat banii din maşină pentru a-i dărui altor oameni. Zeci de şoferi au oprit maşinile pentru a aduna bancnotele de câte 100 de dolari, iar în mai puţin de o oră au „curăţat” complet locul. 

 „Pe banda dinspre nord se circula bară la bară pe câțiva kilometri, din cauza şoferilor care s-au oprit pentru a lua banii”, a declarat Tori Kathleen Gramz. „Unii oameni alergau de pe o parte pe cealaltă a autostrăzii așteptând să treacă mașinile”, a mai povestit martora. 

Poliția l-a avertizat pe McCarthy să nu mai arunce cu bani, deoarece îi punea pe alți oameni în pericol, însă bărbatul nu a fost acuzat de nicio infracțiune.

Singurele „victime” sunt rudele bărbatului care au rămas fără bani în conturi. Oamenii legii au declarat că este puţin probabil ca suma să mai fie recuperată. Familia bărbatului îi roagă pe cei care au adunat bani de pe autostradă să-i predea poliției din Oregon.

Citește și: Poliția Rutieră se modernizează, va scrie amenzi în aplicație

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS