20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn aligator de peste 2 metri făcea baie într-o piscină din Florida

Un aligator de peste 2 metri făcea baie într-o piscină din Florida

Un aligator de peste 2 metri făcea baie într-o piscină din Florida. O femeie a avut șocul vieții ei când a descoperit intrusul terifiant care se bucura de o baie de dimineață în piscina ei.

Lynn Tosi, din Stone Island, a povestit cum a ieșit afară pentru a-și plimba câinele. Șocul a fost uriaș când a văzut reptila în piscină. „A fost cu siguranță o surpriză neașteptată”, a spus proprietara casei pentru postul ClickOrlando.

Pentru oamenii care trăiesc în Stone Island, aligatorii sunt o apariție comună. Tosi a spus că nu se aștepta să găsească una dintre creaturile înfricoșătoare pe proprietatea ei

Tosi și soțul ei au chemat oficialii de la Comisia pentru Conservarea Peștelui și Faunei Sălbatice din Florida. Aceștia au scos reptila din piscină și pentru că era agresivă au eutanasiat-o, potrivit New York Post.

Citește și: Un italian de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Deva https://www.gds.ro/eveniment/2023-04-08/un-italian-de-37-de-ani-s-a-aruncat-de-la-etajul-7-al-unui-bloc-din-deva/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS