16.8 C
Craiova
duminică, 11 iunie, 2023
Știri de ultima orăMagazinDoi americani au evadat din închisoare săpând un tunel cu o periuță de dinți

Doi americani au evadat din închisoare săpând un tunel cu o periuță de dinți

Doi deținuți din statul american Virginia au evadat din închisoare, după ce au săpat un tunel cu o periuță de dinți modificată. Cei doi au fost prinși după nouă ore, scrie Agerpres.

Garza și Nemo se aflau în închisoarea din Newport News, Virginia, de anul trecut, pentru infracțiuni minore. Au profitat de unele „defecte structurale” ale clădirii și au început să săpe, pe ascuns, un tunel cu ajutorul unei periuțe de dinți modificate.

Deţinuţii au respirat aerul libertăţii doar nouă ore, fiind arestaţi într-un celebru local specializat în clătite, a transmis Biroul Şerifului Local într-un comunicat de presă.

„Sunt recunoscător cetăţenilor care i-au văzut pe Garza şi Nemo (deţinuţii – n.r.) şi au notificat autorităţile”, a declarat şeriful localităţii Newport News, Gabe Morgan, citat de EFE.

Autorităţile nu au oferit detalii nici despre durata săpăturilor, dar nici despre tipul „defectelor structurale”. Spun, însă, că astfel de probleme au fost observate şi în alte locuri din închisoare, iar acum trebuie să securizeze întreaga clădire. O echipă de ingineri specializaţi în urbanism lucrează deja, a mai transmis Biroul Şerifului.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS