24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActorul Paul Grant a murit după ce a căzut din picioare pe stradă

Actorul Paul Grant a murit după ce a căzut din picioare pe stradă

Actorul britanic Paul Grant a încetat din viață, la vârsta de 56 de ani, după ce s-a prăbușit în fața unei gări din Londra.

Grant a fost găsit de poliție la King’s Cross Station și a fost transportat de urgență la spital, unde a fost declarată moartea cerebrală.

Duminică, familia a anunțat că a luat decizia de a opri aparatele care îl mențineau în viață.

Cauza morții actorului britanic nu a fost încă anunțată. Fiica Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani, a spus că este ”devastată” și și-a numit tatăl ”o legendă”.

”El a adus întotdeauna un zâmbet pe fața tuturor. Ar fi făcut orice pentru oricine și era un mare fan al Arsenalului”, a declarat ea pentru The Sun.

Iubita lui Grant, Maria Dwyer, i-a adus un omagiu actorului, scriind: „Paul a fost dragostea vieții mele. Cel mai amuzant om pe care-l cunosc. Mi-a făcut viața completă. Viața nu va fi niciodată la fel fără el”.

Grant este cunoscut din rolurile interpretate alături de Tom Cruise în „Legend“ (1985), David Bowie în „Labyrinth“ (1986) și Val Kilmer în „Willow“ (1988), a avut roluri în „Harry Potter și Piatra Filosofală“ din 2001, „Star Wars“ şi „Întoarcerea lui Jedai“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS