20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn hoţ a jefuit un restaurant de nouă ori în şase luni

Un hoţ a jefuit un restaurant de nouă ori în şase luni

Un restaurant din Italia a fost jefuit de nouă ori în ultimele şase luni. Culmea e, spun proprietarii, că ar fi vorba de aceeași persoană, care s-a obșinuit să se servească, noaptea, cu mâncare sau alcool din local, scrie Digi24.

În ciuda plângerilor repetate la poliție, individul este încă liber.

„Mai bine îi las cheile. În felul acesta nu provoacă pagube să intre”, a declarat presei mama patronului restaurantului.

Spargerile au început în toamna anului trecut. În septembrie și octombrie, hoțul ar fi pătruns ilegal în restaurantul din Isola Vicentina de patru ori.

„Totul a început la sfârșitul lunii septembrie și, până la sfârșitul lunii următoare, avuseseră loc deja patru furturi. La primele două, hoțul a intrat în pivniță și apoi a spart o ușă, în timp ce la următoarele a intrat prin verandă”, a explicat femeia.

Localul a fost închis o vreme, dar odată cu redeschiderea lui, în ianuarie 2023, a revenit și hoțul.

„Sunt dezgustată, demoralizată! Și fiul meu și mai rău. Este epuizant atât la nivel financiar, dar mai ales psihologic”, a mai spus mama patronului.

Proprietarii restaurantului cred ca ar fi vorba de același hoț, chiar dacă doar ultimele trei jafuri au fost surprinse de sistemul video de supraveghere.

„Noi am anunțat carabinierii după fiecare spargere, dar se pare că acest lucru nu este suficient. Mai bine îi las hoțului cheile restaurantului, cel puțin în felul acesta nu mai provoacă pagube să intre”, a concluzionat femeia.

Patronii spun că pagubele se ridică la 15.000 de euro, bani cheltuiți atât pentru repararea geamurilor și ușilor stricate, cât și pentru alimentele și sticlele de băuturi alcoolice furate, de-a lungul timpului, de bărbat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS