17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn rapper sud-african a murit în timpul unui concert

Un rapper sud-african a murit în timpul unui concert

Rapperului sud-african Costa Titch, în vârstă de 27 de ani, „s-a prăbuşit pe scenă în timp ce cânta în concert” sâmbătă seară, la Johannesburg, a declarat poliţia, care a anunţat deschiderea unei anchete. Cauza morţii nu a fost încă stabilită şi urmează să aibă loc o autopsie, scrie Agerpres.

În imaginile video de la concertul de sâmbătă seară, distribuite pe reţelele sociale, se vede cum rapperul, cu microfonul în mână, se prăbuşeşte prima dată.

El se ridică şi continuă să cânte, însă se prăbuşeşte încă o dată, puţin mai departe pe scenă, iar artiştii prezenţi alături de el în concert se grăbesc să-l ridice.

Moartea lui Costa Tsobanoglou, pe numele său adevărat, survine după o lună de la asasinarea unui alt rapper celebru din Africa de Sud, Kiernan Forbes sau AKA.

Acesta a fost împuşcat de doi bărbaţi la ieşirea dintr-un restaurant în Durban (sud-est). Ancheta este încă în curs de desfăşurare.

Costa Titch era cunoscut pentru piesa sa amapiano „Big Flexa”, care a înregistrat 45 de milioane de vizualizări pe Youtube. El a lansat recent un remix cu rapperul şi producătorul american de origine senegaleză Akon. Amapiano este un gen de muzică apărut în Africa de Sud care a devenit popular la nivel mondial în ultimii ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS