14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinActorul Tom Sizemore, în spital din cauza unui anevrism cerebral

Actorul Tom Sizemore, în spital din cauza unui anevrism cerebral

Actorul Tom Sizemore, cunoscut din filme precum „Saving Private Ryan” sau „Black Hawk Down”, se află în stare critică după ce a suferit un anevrism cerebral, a declarat duminică un reprezentant al actorului, potrivit The Associated Press, citat de News.ro.

Sizemore a suferit anevrismul în jurul orei 2.00, sâmbătă dimineaţă, în locuinţa sa din Los Angeles. El a fost spitalizat la terapie intensivă, a declarat managerul său Charles Lago.

Lago a descris starea lui Sizemore ca fiind „o situaţie de aşteptare”.

Sizemore, în vârstă de 61 de ani, a jucat în filme precum „Saving Private Ryan”, „Heat” şi „Black Hawk Down”. De asemenea, el a avut un trecut de abuz de droguri şi a avut probleme cu forţele de ordine.

Sizemore a fost condamnat pentru violenţă domestică, în 2003, împotriva iubitei sale, Heidi Fleiss.

În 2006, a pledat că nu contestă faptul că a folosit metamfetamină în faţa unui motel.

Sizemore a fost arestat în Los Angeles în 2009 pentru suspiciune de agresiune asupra unei foste soţii, şi din nou în 2011 pentru aceeaşi infracţiune.

În 2018, o actriţă, pe atunci în vârstă de 26 de ani, a intentat un proces împotriva lui Sizemore, susţinând că acesta a abuzat de ea când avea 11 ani, în timpul producţiei filmului „Born Killers”. Sizemore a negat acest lucru, iar procesul a fost ulterior respins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS