15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRihanna este din nou însărcinată. A făcut anunţul în pauza Super Bowl

Rihanna este din nou însărcinată. A făcut anunţul în pauza Super Bowl


Superbowl este de fiecare dată nu doar un spectacol sportiv ci şi muzical. Înaintea meciului, imnul Statelor Unite este cântat de un muzician celebru. Anul acesta, onoarea i-a revenit cântăreţului de country Chris Stapleton.

În premieră, alături de artist s-a aflat actorul surdomut distins cu Oscar, Troy Kotsur, care a interpretat imnul în limbajul semnelor. Emoţia momentului i-a cuprins şi pe membrii celor două echipe. Aceştia s-au înfruntat apoi, fără menajamente, în prima repriză, înaintea pauzei aşteptate de toţi admiratorii Rihannei, care nu au avut de ce să fie dezamăgiţi.

Rihanna a plutit pur şi simplu pe deasupra stadionului, înconjurată de dansatori, pe o platformă suspendată. Într-un costum roşu strălucitor, fără alţi invitaţi, Rihanna şi-a interpretat câteva din cele mai cunoscute hituri. potrivit BBC.

Cântăreaţa a susținut un spectacol electrizant și plin de succes în pauză la Super Bowl, de duminică. Rețelele de socializare au intrat în criză când cântăreața a dezvăluit că are un invitat special neașteptat.

Glendale, Arizona: Rihanna a cântat în timpul pauzei Super Bowl,de pe State Farm Stadium
(Photo by Gregory Shamus/Getty Images)

Într-un interviu de săptămâna trecută, cântăreața a fost întrebată dacă ar exista surprize în timpul spectacolului ei de pe stadionul State Farm din Arizona. „Mă gândesc să aduc pe cineva”, a răspuns ea. Nu sunt sigură, vom vedea“.

Desigur, fanii au presupus că vorbea despre unul dintre numeroșii artiști cu care a colaborat în timpul ilustrei sale cariere. Un loc pentru invitați de la Jay-Z, Drake sau Eminem părea atât probabil, cât și în concordanță cu tradiția spectacolului de pauză a dueturilor surpriză.
Dar Rihanna nu se referea la niciunul dintre ei. Ea a sugerat de fapt că este însărcinată cu al doilea copil.

Rihanna este din nou însărcinată la nouă luni după ce a adus pe lume primul său copil

Poate că Rihana nu a reușit să cânte o melodie nouă în timpul spectacolului ei de la Super Bowl de duminică, dar burtica pe care a afişat-o aproape că a rupt internetul.
Marea sărbătoare sportivă anuală a Statelor Unite, Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a avut loc cu câteva ore în urmă pe un stadion din Arizona. Echipa din Kansas City a învins-o pe cea din Philadelphia dar, ca de obicei, pentru mulţi telespectatori mai important a fost spectacolul din pauza meciului.

Silueta artistei a fost subiectul unor nenumărate comentarii pe reţelele sociale, chiar în timpul recitalului. După meci, purtătorul ei de cuvânt a confirmat că Rihanna este, într-adevăr, din nou însărcinată la nouă luni după ce a adus pe lume primul său copil. Asta nu a împiedicat-o să facă spectacol 13 minute. A urmat repriza a doua iar în final, contrar previziunilor, Kansas City Chiefs i-au învins pe Philadelphia Eagles. Dar pentru mulţi din cele 200 de milioane de telespectatori, momentul de vârf al meciului fusese chiar pauza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS