14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO familie zboară în jurul lumii, într-un mic avion

O familie zboară în jurul lumii, într-un mic avion

O familie de piloți face înconjurul globului, iar până în prezent a vizitat deja 20 de țări.

Familia Porter din Canada se află deja la jumătatea unui tur al lumii într-un mic avion, relatează CNN, conform Digi24.

În prezent, cei cinci membri ai familiei fac în medie aproximativ o oră de zbor pe zi și au aterizat deja pe peste 160 de aeroporturi.

Ian Porter, care are licență de pilot de aproximativ 40 de ani, soția sa Michelle, fiicele Samantha, 21 de ani, și Sydney, 18 ani, care au de asemenea licență de pilotaj, și fiul Christopher, de 15 ani, au pornit din Vancouver pe 15 iunie 2022 și de atunci au călătorit în fiecare zi. Familia a vizitat deja aproximativ 20 de țări, inclusiv Statele Unite, Brazilia, Bolivia, Paraguay, Argentina, Panama, Costa Rica și Honduras și a zburat peste 25.000 de mile nautice (46.300 de kilometri). Ian spune că să zbori cu un avion mic în jurul lumii este probabil un vis ascuns al oricărui pilot, dar că a început să se gândească serios la asta acum câțiva ani, după ce a pilotat pe distanțe mai lungi în timpul unor campanii de strângere de fonduri.

Citește întreaga poveste: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/vacante/familia-de-5-persoane-care-petrece-un-an-si-2-luni-zburand-cu-un-mic-avion-in-jurul-lumii-prietenii-mei-cred-ca-suntem-putin-nebuni-2238143

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS