8.9 C
Craiova
marți, 21 martie, 2023
Știri de ultima orăMagazinVibratoare suflate cu aur, furate dintr-un depozit de jucării erotice

Vibratoare suflate cu aur, furate dintr-un depozit de jucării erotice

Un depozit al celui mai mare distribuitor de jucării erotice din Spania, situat în parcul logistic Carmona de lângă Sevilia, a fost călcat de hoți joi dimineață. Trei persoane încă neindentificate au dat o lovitură de proporții, pentru că, printre altele, au furat și niște vibratoare poleite cu aur de 24 de carate, în valoare de 80.000 de euro, informează Digi24.

În total, au fost furate șapte vibratoare din aur și oțel, ale căror prețuri de vânzare variază între 16.000 și 17.000 de euro – pentru cele cu aur – și 2.000 și 3.000 de euro – pentru cele din oțel, potrivit El Mundo.

Hoții au furat și cei 25.000 de euro care se aflau în seiful depozitului în care lucrează 74 de persoane, în trei schimburi, de la șase dimineața la zece noaptea.

Vibratoarele suflate cu aur, piese foarte rare

Jaful a avut loc la ora 23.41, în noaptea de miercuri spre joi și, înainte de a intra în depozitul Dream Love pe ușa principală, hoții au blocat calea de acces cu garduri și au tăiat cablurile electrice, lăsând zona în întuneric.

Camerele companiei au surprins trei persoane cu fețele acoperite, dar poliția suspectează că hoții ar mai fi avut cel puțin un complice – o persoană rămasă în interior, eventual un șofer care îi aștepta lângă niște copaci aflați în apropiere.

Mario Romero Molina, CEO-ul companiei,, spune că hoții vor putea cu greu să vândă vibratoarele furate, pentru că sunt „piese foarte rare și ușor de identificat”.

Dream Love s-a mutat în vara anului trecut în Parcul Logistic Carmona, într-un sediu nou construit, cu suprafața de 5.000 de metri pătrați, care a costat 3,5 milioane de euro. 

Cu o investiție de 3,5 milioane de euro, aceste facilități, cu depozite robotizate, și-au mărit capacitatea de depozitare, ceea ce i-a permis companiei să-și crească cifra de afaceri anuală la 18 milioane de euro.

În ultimii cinci ani, Dreamlove a crescut cu 40% în fiecare an, deoarece compania distribuie nu numai în Spania și Europa, ci și în Statele Unite, Africa de Sud și Hong Kong, printre alte destinații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS