11.2 C
Craiova
vineri, 24 martie, 2023
Știri de ultima orăMagazinUn cartier din Palermo, împânzit cu afișe cu o femeie și presupușii ei amanți

Un cartier din Palermo, împânzit cu afișe cu o femeie și presupușii ei amanți

Un italian este bănuit că ar fi împânzit un cartier întreg din Palermo cu afișe cu fosta soție și 15 bărbați presupușii ei amanții.

Bărbatul era supărat că l-a părăsit soția și s-a răzbunat, astfel, pe ea. Bărbații din imagini sunt politicieni, avocați și fotbaliști.

Italianul ar fi pus la cale răzbunarea după ce a fost părăsit de soție. Astfel, el a plasat fluturași cu acele imagini cu soția lui și bărbații despre care spunea că sunt amanții ei pe toate străzile, dar și pe mașini, potrivit news.italy24.press.

Carabinierii anchetează cazul atât pentru defăimare, dar și pentru hărțuire, în condițiile în care fotografii cu afișele au început să circule și pe WhatsApp.

Acesta este doar un episod din întregul scandal pe care îl face bărbatul, după despărțirea lor. Femeia a reclamat că i-au fost incendiate nu mai puțin de trei mașini, ultima în decembrie anul trecut. De asemenea, ea a mai reclamat că primește mesaje de amenințare pe telefonul mobil,.

Fostul soț nu recunoaște și le-a spus carabinierilor că nu a fost implicat și, prin intermediul avocatului său, a depus o plângere împotriva unor persoane necunoscute. Audiată, femeia ar fi exclus că soțul ei a fost cel care a împânzit centrul orașului cu acele afișe.

La rândul lor, unii dintre cei care apar în imagini au spus că vor depune plângere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS