4.5 C
Craiova
marți, 28 martie, 2023
Știri de ultima orăMagazinFemeie dispărută misterios în timp ce îşi plimba câinele

Femeie dispărută misterios în timp ce îşi plimba câinele

Nicola Bulley, o femeie din Marea Britanie, a ieșit în urmă cu cinci zile la o plimbare cu câinele de-a lungul râului Wyre, în Lancashire. De atunci nu se mai știe nimic despre ea. Anchetatorii i-au găsit câinele și telefonul, care era pe o bancă și încă era conectat la o videoconferință de lucru, relatează The Independent, citat de Digi24.

Echipajele de urgență, inclusiv echipa de pompieri și salvare din Lancashire, echipa de salvare montană Bowland Pennine și echipa de căutare subacvatică din nord-vest s-au alăturat căutărilor, în timp ce poliția din Lancashire a făcut apel pentru un „potențial martor-cheie” să se prezinte la secție pentru a da eventuale informații despre caz.

Se crede că un bărbat necunoscut, în vârstă de aproximativ 70 de ani, alb, cu înălțime de 1,80 m, bine făcut, care plimba un câine alb și pufos, se afla în zonă în perioada în care Bulley a dispărut. Bărbatul nu a dat niciun semn până acum, adâncind misterul acestui caz și creând mai multă confuzie pentru familia disperată.

Partenerul lui Bulley, Paul Ansell, spune că și-a căutat peste tot partenera. Inginerul, care are o relație cu Bulley de 12 ani, a spus: „Este un iad perpetuu. Nu pot să cred”. „Trecem prin asta, dar nu pare real. Trebuie să o găsim. Are două fetițe care au nevoie de mama lor acasă. Trebuie să primim vești bune”, spune Ansell.

Femeia participa la o videoconferinţă când a dispărut

Bulley a dispărut în dimineața zilei de 27 ianuarie, când își plimba câinele.

Cu doar câteva săptămâni înainte, ea a scris pe rețelele sociale că plimbarea de-a lungul râului Wyre este „ înfricoșătoare”. „O plimbare foarte rece în ceață în această dimineață, nu e o zi în care să-ți uiți mănușile! Și cam înfricoșătoare! Dar mă activează pentru o nouă zi, iar Willow (câinele – n.r.) s-a distrat la nebunie,” a scris ea.

Telefonul mobil al lui Bulley a fost găsit pe o bancă și era conectat încă la o videoconferință de serviciu. Superintendenta de poliție Sally Riley a spus că a găsit telefonul lui Nicola încă „activ” pe bancă și a început să o caute imediat.

Totuși, ea a adăugat că nu există încă nicio dovadă de activitate criminală sau că femeia a fost atacată. „Nu există rapoarte despre așa ceva, dar în mod clar toate scenariile sunt verificate”, a mai spus Riley.

Ben Pociecha, directorul agenției de credite ipotecare la care lucrează Bulley, a spus că femeia s-a conectat la videoconferință vineri la ora 9.01, în ziua în care a dispărut. „Se pare că era pe mute și nu avea camera pornită. Asculta în timp ce își plimba câinele”, a spus el. „La videoconferință au participat o mulțime de oameni. Poliția investighează totul,” a adăugat Pociecha.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS