12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMoştenitorul unor miliardari germani, găsit mort într-un hotel de lux

Moştenitorul unor miliardari germani, găsit mort într-un hotel de lux

Philipp Schuler-Voith, moştenitorul uneia dintre cele mai bogate familii din Germania, a fost găsit mort într-un hotel de lux din oraşul elveţian Zurich, informează Observatornews.

Fiul antreprenorului Robert Schuler-Voith și al fostei sale soții Brigitte a fost găsit mort într-un hotel de lux din Zurich în urmă cu două săptămâni. Philipp Schuler-Voith zăcea neînsuflețit în camera sa pe 10 ianuarie, după cum a confirmat acum pentru Bild un purtător de cuvânt al parchetului din Zürich. Nu este clar de ce a murit bărbatul de 38 de ani. Procurorii și poliția investighează circumstanțele.

Părinţii săi nu au comentat public moartea tânărului.

Familia Schuler-Voith a construit un imperiu, firma de electrocasnice Leifheit și compania de presă metalică Schuler. Robert Schuler-Voith a condus compania Leifheit timp de aproximativ 30 de ani, dar în 2015 a părăsit grupul.

Mama lui Philipp Schuler-Voith, Brigitte, este un colecționar de artă influent. Soții Schuler-Voith din München sunt printre cele mai bogate familii din Germania, cu o valoare estimată la aproximativ un miliard de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS