12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Șase mașini au căzut într-un lac înghețat din Minnesota

(VIDEO) Șase mașini au căzut într-un lac înghețat din Minnesota

-

Oficialii avertizează că pescuitul la copcă nu este niciodată 100% sigur, dar mulți pescari de pe lacuri înghețate își riscăviața, ba chiar și mașinile.

Șase vehicule s-au prăbușit într-un lac din Minnesota, lângă granița cu Wisconsin, în weekend, potrivit localtoday.news.

Cum n-au mai găsit locuri de parcare în apropierea lacului, oamenii s-au gândit să-și lase mașinile pe gheața de la marginea lacului.

Însă ori gheața a fost prea subțire, ori mașinile prea grele.

Cert este că, în loc de peşte, au fost nevoiți să-și „pescuiască” automobilele, după ce gheața a cedat și acestea au ajuns în apă….

Lacul Pepin este un lac natural pe râul Mississippi. După ce a văzut oameni căzând de-a lungul anilor, Brock Smith, un pescar cu multă experiență, speră că vor fi puse indicstoare care să semnalizezr pericolul. „În sezonulde iarnă este întotdeauna așa, așa că vezi mult trafic pietonal și snowmobile și vehicule cu patru roți pe lac”, a spus el. „Și toți ne dorim și așteptăm să putem conduce acolo.” Conducerea unui snowmobil sau ATV pe gheață necesită cel puțin cinci inci de gheață. Mașinile și camioanele ușoare necesită opt până la 12 inci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tineri amendați pentru că au dat jos un banner...

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați,...

ȘTIRI GdS