10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJennifer Lopez a dezvăluit că Ben Affleck s-a ocupat de organizarea nunţii din Las Vegas

Jennifer Lopez a dezvăluit că Ben Affleck s-a ocupat de organizarea nunţii din Las Vegas

Cea de-a doua nuntă a lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck, bărbatul pe care îl descrie ca fiind dragostea vieții ei, a avut loc acum mai bine de cinci luni. Strălucitoarea vedetă dezvăluie că el a organizat fiecare detaliu al primei lor ceremonii, scrie alephnews.ro. Cântăreața și actrița Jennifer, în vârstă de 53 de ani, s-a căsătorit cu Ben, în vârstă de 50 de ani, nu o dată, ci de două ori anul trecut. Prima dată în Las Vegas, în iulie, și apoi din nou la conacul său din Riceboro, Georgia, în august. Aceasta spune cu mândrie că bărbatul ei a făcut o treabă uimitoare” în organizarea jurămintelor lor din Vegas.

Are un ochi uimitor și un gust incredibil”, spune ea. Cred că acesta este motivul pentru care am fugit la Vegas!”, a mai declarat J.LO. A luat toată presiunea de pe nunta mare de familie pe care o aveam. Dar tot ceea ce facem, încercăm să o facem împreună. El a planificat întreaga nuntă din Vegas”.

Petrecerea cea mare, organizată de ambii soți

Cu toate acestea, Jennifer nu l-a lăsat pe noul ei soț să preia controlul asupra organizării celei de-a doua sărbători. Aceasta a fost o petrecere mult mai mare, la care au fost prezenți toți prietenii și familia lor. Ea spune: Petrecerea cea mare, am făcut-o împreună. Planificarea unei nunți înseamnă foarte mult. Este o treabă foarte stresantă, după cum puteți vedea din acest film”.

Filmul în cauză se concentrează în jurul personajului lui Jennifer, Darcy și Tom, interpretat de Josh Duhamel – un cuplu care încearcă să își adune familiile pentru o nuntă la destinație și care dau greș atunci când întreaga petrecere este luată ostatică. Ea spune: Sunt atât de multe lucruri care se întâmplă. Dar miezul filmului este despre aceste familii care se reunesc, iar personajul meu, Darcy, și personajul lui Josh, Tom, își dau seama cu adevărat cine sunt, cum vor face ca această căsnicie să funcționeze – și dacă pot face ca această căsnicie să funcționeze. Ei pornesc de la extremități foarte diferite ale spectrului în ceea ce privește ceea ce își doresc. Nu doar de la această nuntă, ci și de la relația lor. Dar, pe parcurs, cu toate lucrurile prin care trebuie să treacă, care sunt scandaloase și nebunești, chiar se descoperă unul pe celălalt.”

Dacă există cineva care știe despre cursul iubirii adevărate care nu merge niciodată lin, aceea este J.Lo. După cum știu fanii, ea și Ben s-au cunoscut în 2001 pe platoul de filmare al filmului Gigli și au fost supranumiți Bennifer” pe măsură ce idila lor a înflorit. S-au logodit în 2002, dar au amânat nunta planificată pentru 2003, invocând atenția excesivă a presei, iar apoi s-au despărțit în 2004, scrie The Mirror.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS