26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn neamţ și-a aruncat nevasta pe geam pentru că nu l-a așteptat cu masa pusă

Un neamţ și-a aruncat nevasta pe geam pentru că nu l-a așteptat cu masa pusă

Un bărbat, de 40 de ani, din Germania, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce și-a aruncat soția pe geam, de la etaj, pentru că nu l-a așteptat cu masa pusă, informează Digi24.

Potrivit Bild, bărbatul, care locuieşte în Bad Zwischenahn (Saxonia Inferioară), a ajuns beat acasă, seara târziu, când soția lui deja dormea.

Bărbatul s-a enervat teribil când a constatat că soția lui nu-l aștepta cu mâncare gătită pe masă și a început scandalul.

La un moment dat, el a lovit-o pe femeie cu o statuetă care-l reprezenta pe Buddha atât de tare încât s-a spart.

Speriată și rănită, femeia a fugit spre dormitor și a deschis fereastra căutând o cale de scăpare, iar soțul ei a urmat-o, a prins-o de picioare și a aruncat-o afară. Femeia a căzut în gol aproximativ patru metri.

Apoi, bărbatul a coborât în fața clădirii ca să vadă ce s-a întâmplat cu soția lui. Când și-a dat seama că aceasta trăia, a apucat-o de păr și a tras-o pe scări, până în casă.

Chemaţi de vecini, polițiștii au sosit în scurt timp și l-au arestat pe bărbat înainte ca acesta să-i provoace soției și mai multe traume.

Potrivit anchetatorilor, chestiunea vinovăției nu poate fi negociată, procurorii cerând o „pedeapsă lungă cu închisoarea”. Procesul este în desfășurare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS