12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPandantiv purtat de Lady Diana, cumpărat de Kim Kardashian

Pandantiv purtat de Lady Diana, cumpărat de Kim Kardashian

Cea mai nonconformistă dintre bijuteriile purtate de Prințesa Diana a fost cumpărată la licitaţie de modelul american Kim Kardashian.

Crucea cu ametiste Attallah a fost disputată de patru ofertanți în ultimele cinci minute ale licitației Sotheby’s Londra „Royal and Noble” și, în cele din urmă, a ajuns în mâinile unui reprezentant al lui Kim Kardashian, fosta soție a rapperului Kanye West.

Crucea Attallah a reapărut în public după 35 de ani de uitare. Strălucitorul pandantiv din aur, argint, ametiste și diamante, care a făcut parte din unul dintre cele mai uluitoare look-uri ale Prințesei Diana, nu i-a aparținut niciodată fostei soții a lui Carol al Angliei. Proprietarul lui a fost un cunoscut bijutier din Londra, Naim Attallah, fost director general al Asprey&Garrard.

„Este o bijuterie îndrăzneață ca mărime, culoare și stil, și este obligat să facă o declarație vibrantă, fie că este vorba de credință sau modă, ori ambele. Suntem încântați că această piesă și-a găsit o nouă viață în mâinile unei alte persoane faimoase”, a declarat Kristian Spofforth, șeful departamentului de bijuterii la Sotheby’s Londra imediat după licitație. 

„Prințesa Diana și tatăl meu erau prieteni și îmi amintesc că îl vizita adesea în magazinul istoric Garrard de pe Regent Street, unde era biroul lui, și în mai multe rânduri i-a cerut să îi împrumute pandantivul, care îi plăcea foarte mult”, a spus Ramsay Attallah, proprietarul bijuteriei. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS