14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn bărbat s-a răsturnat cu mașina într-o spălătorie automată

Un bărbat s-a răsturnat cu mașina într-o spălătorie automată

Un bărbat, de 77 de ani, din SUA s-a răsturnat cu mașina într-o spălătorie automată din orăşelul Colmar, statul Maryland, rămânând blocat în interiorul vehiculului până la intervenția pompierilor, informează Digi24.

Șoferul era în maşină și încerca să plătească atunci când a apăsat din greșeală pedala de accelarație. Compania care deține spălătoria a explicat pe Facebook motivul pentru care s-a produs accidentul în timp ce mașina trecea prin stația de plată, răsturnându-se apoi în tunelul spălătoriei.

Când au ajuns la fața locului, serviciile de urgență au constatat că șoferul avea portiera deschisă atunci când s-a aplecat ca să ajungă la aparatul de plată și a apăsat din greșeală pedala de accelerație. Bărbatul și-a prins piciorul între portieră și corpul mașinii, potrivit pompierilor din Hatfield. Echipajele de intervenție au lucrat în jur de o oră jumătate pentru a-l scoate pe șofer din mașina răsturnată.

Pompierii au desfăcut acoperișul mașinii și au folosit airbag-uri, plăci de lemn și cricuri pentru a elibera victima.

Pompierii din Hatfield au spus că acesta a fost un caz excepțional de genul celor care au loc o singură dată în toată cariera.

Șoferul a fost transportat la un spital din apropiere, acolo unde a primit îngrijiri pentru rănile de la picioare. Starea sa de sănătate era una stabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS