5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Shakira îl atacă pe Pique și pe iubita lui într-o nouă piesă. „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”

(VIDEO) Shakira îl atacă pe Pique și pe iubita lui într-o nouă piesă. „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”

-

În ultima sa piesă lansată, „BZRP Music Session #53”, o colaborare cu DJ Bizarrap, Shakira l-a atacat dur pe fostul partener, Gerard Pique, și pe noua lui iubită.

Shakira și Pique s-au despărți în vara anului trecut. Artista a adus critici la adresa fotbalistului și noii sale iubite.

Cântăreața face aluzie la tânără spunând că ea face cât „două de 22 de ani”, dar și că Pique a schimbat „un Ferrari cu un Twingo, un Rolex cu un Casio”.

Cântăreața a mai spus că atenția asupra vieții sale personale a fost dificilă pentru familia ei, mai ales că au fost asaltați de presă și fani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Şoferul care l-a ucis pe edilul comunei Grădinari, de...

Poliţiştii nu au reuşit să îl găsească pe bărbatul de 32 de ani, acuzat că a provocat un accident violent, soldat cu cinci persoane rănite și una decedată. În urma accidentului a murit primarul comunei Grădinari, Olt. Accidentul a avut loc în seara zilei de 25 decembrie 2023, pe DN 64, în comuna Strejești, Olt. Polițiștii au stabilit că bărbatul de 32 de ani era băut și sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost arestat preventiv în lipsă, pe 29 decembrie, după ce ar fi fugit din ţară.

ȘTIRI GdS