14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn model OnlyFans a făcut 1 milion de lire sterline în şase ore de la înregistrarea pe site

Un model OnlyFans a făcut 1 milion de lire sterline în şase ore de la înregistrarea pe site

Starul OnlyFans, Bhad Bhabie, care a câștigat 1 milion de lire sterline în șase ore de la înregistrarea pe site. Ea a spus că abonații care așteptau ca ea să împlinească 18 ani ar trebui să fie închiși.

Tânăra, care acum are 19 ani, a devenit cel mai rapid creator OnlyFans care a câștigat 1 milion de dolari pe platformă – și de atunci a câștigat peste 50 de milioane de dolari, susține ea, potrivit Daily Star.

Îîntr-o discuție cu Caleb Pressley pentru Barstool Sports, Bhabie – pe numele real Danielle Bregoli – spune că ea a câștigat în principal bani din conversațiile private de pe site, nu atât din postări.

Pe tema persoanelor „abonate imediat” după ce a împlinit 18 ani, Pressley întreabă dacă ar trebui să fie în închisoare. „Da”, a răspuns ea râzând.

„Simt că au între 20 și 40 de ani, probabil ca sunt bărbaţi albi care sunt căsătoriţi şi cu siguranță au o fiică de vârsta mea”, a spus ea, explicându-le fanilor ei tipici.

Anul trecut, Bhad Bhabie a postat pe Internet câștigurile sale. Conform documentelor furnizate, în perioada 1 aprilie 2021-25 aprilie 2022 ea a obținut 16,6 milioane de dolari de la abonați, 161.000 de dolari din tipsurile de la abonați și 25,5 milioane de dolari din chaturile private. Cu totul, ea a obținut un câștig brut de 52 de milioane de dolari și net de 43 de milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS