0.9 C
Craiova
miercuri, 29 martie, 2023
Știri de ultima orăMagazinNetflix a făcut marele anunț pentru fanii serialului „Wednesday”

Netflix a făcut marele anunț pentru fanii serialului „Wednesday”

Serialul de succes „Wednesday”, care are ca subiect familia Addams și al cărui prim sezon a fost filmat în România, va avea o continuare, a anunţat platforma de streaming Netflix, citată de Hotnews.

„Wednesday sezon 2, în curând!”, a fost anunţul.

Informația a fost dezvăluită de către Miles Millar și Alfred Gough, producătorii serialului, într-un anunț făcut pe Tudum, platforma Netflix pentru fanii săi.

„De abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un alt sezon și să explorăm lumea înfricoșătoare și stranie a Nevermore”, au declarat cei doi.

Un nou serial fenomen pentru Netflix

După lansarea sa pe Netflix pe 16 noiembrie 2022, „Wednesday” a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria platformei de streaming pentru o serie în limba engleză, ajungând în săptămânile care au urmat la peste un miliard de ore de vizualizare.

În mod asemănător cu serialul „Stranger Things“, serialul „Wednesday”, filmat în România și regizat de legendarul Tim Burton, a devenit un fenomen global, hashtag-urile despre el devenind virale pe Instagram, TikTok sau Twitter.

Printre locurile folosite la filmările din România s-au numărat Castelul Cantacuzino din Bușteni, gara regală din Sinaia, Casa Monteoru din București, Universitatea de Politehnică din capitală și Sera Veche a Grădinii Botanice.

În pofida zvonurilor apărute „pe surse” în acest sens în presa română, nici Netflix, nici regizorul Tim Burton nu au anunțat deocamdată că un eventual sezon 2 nu va mai fi filmat în România.

Creat de Alfred Cough şi Miles Millar şi regizat de Tim Burton, „Wednesday” are în prim-plan personajul cu acelaşi nume care încearcă să se adapteze la noua şcoală, Nevermore Academy, rezolvând o serie de crime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS