21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO chelneriță a primit 1.000 de dolari bacșiș de Crăciun

O chelneriță a primit 1.000 de dolari bacșiș de Crăciun

O chelneriță din SUA a primit un cadou neașteptat în dimineața de Crăciun: un bacșiș de 1.000 de dolari de la un client, relatează ABC News, citat de Digi24.

Callie Blue, de 29 de ani, servea la Gus’s Diner din localitatea Sun Prairie, din Winsconsin, la ora 6.00 dimineața, când a început să vorbească cu unul dintre puținii clienți din restaurant la acea oră, informează Digi24. La plecare, acesta i-a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari.

Clientul a fost Michael Johnson, președinte și CEO al Boys & Girls Clubs din Dane County. El a declarat pentru presa locală că a vrut să dea banii unor oameni care au nevoie de ei, ca parte a campaniei Pay It Forward (Dă mai departe) a clubului.

Doi donatori au oferit aproximativ 5.000 de dolari pentru bacșișuri. Johnson a spus că și-a rezervat ziua de Crăciun pentru a se întâlni cu familiile pe care voia să le ajute.

A ajuns la Gus’s Diner pentru că primise un e-mail despre Blue și dorea să-i vadă abilitățile și comportamentul când își servește clienții.

A fost suficient de impresionat de chelneriță pentru a scoate 1.000 de dolari din cei 5.000 pregătiți pentru donații. Alți 12 chelneri au primit bacșișuri mari de Crăciun, în cadrul acestei campanii, dar Blue a primit cei mai mulți bani pentru că era la muncă în dimineața de Crăciun.

Blue a spus că bacșișul primit este „uimitor” și că va folosi banii pentru a cumpăra hrană pentru cei patru cai ai săi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS