13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA murit Maxi Jazz, solistul formației Faithless

A murit Maxi Jazz, solistul formației Faithless

-

Maxi Jazz, fostul lider și solist al trupei britanice Faithless, a murit sâmbătă, la vârsta de 65 de ani, informează BBC. Jazz, pe numele său real Maxwell Fraser, a murit „liniștit, în somn” vineri noaptea, în locuința sa din sudul Londrei, a declarat fosta sa colegă de trupă, Sister Bliss, conform Digi24.

„Vă trimit toată dragostea tuturor celor care ați împărtășit alături de noi această experiență muzicală”, a spus artista pe contul său de Twitter.

Formația Faithless a fost cunoscută pe plan internațional în special pentru piesele lor single, din care s-au detașat hiturile „God is A DJ”, „We Come 1” și „Insomnia”.

„A fost un om care ne-a schimbat viețile în atât de multe feluri. A dat muzicii un scop și un mesaj adecvat”, se arată într-un mesaj postat pe constul de Instagram al lui Maxi Jazz.

„A fost o persoană extrem de îndrăgită, care își găsea timp pentru oricine și care avea o înțelepciune pe cât de profundă, pe atât de accesibilă. A fost o onoare și, evident, o reală plăcere să colaborez cu el”. „A fost un scriitor genial de versuri, un budist, cu o prezență scenică magnifică, iubitor de mașini, vorbea necontenit, o persoană minunată, un reper de moralitate și un geniu”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS