5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn copil a căzut într-un puţ adânc de 121 de metri, în India

Un copil a căzut într-un puţ adânc de 121 de metri, în India

Un băieţel, de opt ani, din India, a căzut într-un puţ. Echipajele de intervenţie din statul indian Madhya Pradeshn fac eforturi să-l scoată în viaţă pe copil şi au transmis că băiatul ar putea fi „inconştient” şi se află la o adâncime de aproximativ 16 metri, din 121, cât are fântâna, informează Observatornews.

Mobilizare uriaşă de forţe, în India, pentru a salva un copil blocat într-un puţ adânc de peste 120 de metri.

Băieţelul din statul Madhya Pradesh a căzut în fântână şi a rămas blocat la aproximativ 16 metri adâncime. 

Micuţul Tanmay, în vârstă de opt ani, se juca pe câmp în momentul în care un pas greşit l-a aduncat în hăul plin de primejdii. Incidentul s-a petrecut marţi seară, iar de atunci salvatorii încearcă să-l menţină stabil pe băiat şi să-i asigure necesarul de oxigen.

Un oficial local a declarat că băiatul ar putea fi „inconştient”, întrucât nu le răspunde celor care încearcă, disperaţi, să-l salveze. 

Tatăl lui Tanmay, Sunil Sahu, a mărturisit pentru presa locală că fiul său a căzut în fântână marţi, 6 decembrie, în jurul orei 17.00.

Ştia că micuţul se joacă la fermă, dar copilul a plecat pe un alt câmp, unde a avut loc incidentul. 

„Fiica mea de 12 ani l-a văzut şi mi-a spus că a căzut în puţ. Ne-am dus imediat acolo: respira şi îl puteam auzi. Operaţiunea de salvare a început marţi, la ora 18.00”, a povestit el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS