10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn ceas de plastic al Papei Francisc a fost vândut la licitaţie cu peste 56.000 $

Un ceas de plastic al Papei Francisc a fost vândut la licitaţie cu peste 56.000 $

Un ceas de plastic aparţinând Papaei Francis a fost vândut la licitaţie, în Statele Unite, cu un preţ de 1.000 de mare decât cel din magazin. Piesa Sfinției Sale a făcut parte dintr-o licitație amplă, care a inclus ceasuri donate de multe celebrităţi, precum Betty White, Condoleezza Rice, Terry Bradshaw și Kenny Rogers. Banii vor merge în contul unei asociaţii care oferă burse de studiu copiilor defavorizaţi.

Ceasul donat de papa Francisc, un model Swatch cu curea neagră din plastic și ecran alb, costă în magazin aproximativ 60 de dolari.

La licitaţia care a avut loc miercurea trecută, el a fost cumpărat de un ofertant care a licitat prin telefon pentru 56.250 de dolari, devenind cel mai scump Swatch vândut vreodată. 

Alte ceasuri vândute la licitaţie pentru Asociaţia Brian LaViolette au fost donate de Randall Park, Condoleezza Rice, Mason Crosby, Kenny Rogers, Priscilla Presley, Coach K (Mike Krzyzewski), Joe Theismann, Betty White, Tony Shalhoub, Fred Savage, Dick Vitale, Ronny Chieng și Terry Bradshaw. 

Licitația este dovada puterii provenienței în acțiune. 

Swatch-ul Papei Francisc vândut cu un preț de 1.022 de ori mai mare poate fi rezultatul cel mai impresionant, dar şi alte ceasuri au depășit cu mult valoarea lor inițială. 

Ceasurile vândute la licitație – printre care un inel cu un ceas minuscul de la Betty White, o piesă foarte atrăgătoare de la Condoleeza Rice și un Seiko elegant de la Joe Theismann – au strâns 335.507 dolari. 

Niciunul nu s-a apropiat, însă, de prețul de vânzare al ceasului donat de papă. Cel mai ieftin ceas a fost cel mai bine vândut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS