5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Un pui de girafă s-a născut de Ziua Comemorării Eroilor. A fost numit după Wilfred Owen

(VIDEO) Un pui de girafă s-a născut de Ziua Comemorării Eroilor. A fost numit după Wilfred Owen

-


Un pui de girafă s-a născut de Ziua Comemorării Eroilor la o grădină zoologică din Marea Britanie.

ZSL Whipsnade Zoo a împărtășit imagini adorabile cu noul chiriaş, un pui de girafă, născut în Ziua Comemorării Eroilor (vineri, 11 noiembrie). El a fost botezat Wilfred după renumitul poet Wilfred Owen din Primul Război Mondial.

Imaginile și filmările exclusive realizate de către deținători îl arată pe „micul pui“ stând alături de mama sa Luna și tatăl Bashu, înainte ca tânărul să întâlnească restul turmei la cea mai mare grădină zoologică din Marea Britanie.
Liderul adjunct al echipei Michael Hepher a spus: „Wilfred este al treilea pui al Lunei, care a fost o mamă minunată și atentă ca întotdeauna, alături de tatăl Bashu, care a fost și el foarte grijuliu – aplecându-se să lingă și să curețe puiul.

„Îi vom oferi mamei, tatălui și puiului puțin timp de liniște în hambarul lor, în cursul săptămânii viitoare, dar în curând se vor alătura bunicii Ijuma, surorii Nuru și restului turmei, pentru a învăţa cum se comportă o girafă.
Micuțul” are aproape doi metri înălţime şi a venit pe lume în timp ce mama lui stătea în picioare, așa că şi-a făcut apariţia de sus, potrivit www.discoveranimals.co.uk.
O femelă ajunge până la 4,5 metri înălţime. Potrivit îngrijitorilor, aterizarea nu l-a zdruncinat prea tare, iar puiul este perfect sănătos și pare deja extrem de curios.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce se întâmplă în creierul adolescenţilor care mănâncă junk...

O dietă bazată pe junk food poate provoca leziuni...

ȘTIRI GdS