11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO călugăriță care a câștigat ”Vocea Italiei” este acum opătăriță în Spania

O călugăriță care a câștigat ”Vocea Italiei” este acum opătăriță în Spania

Călugărița Cristina, care a devenit cunoscută după ce a câștigat ”Vocea Italiei”, în 2014, a anunțat că a plecat din mănăstire și lucrează ca ospătăriță, în Spania, scrie Ziare.com.

După ce a uimit cu vocea sa juriul de la cunoscutul concurs ”The Voice”, Cristina Scuccia i-a șocat duminică pe telespectatorii unui talk-show. Tânăra și-a făcut apariția la TV într-un costum roșu, cu părul vâlvoi și un piercing în nas.

În vârstă de 34 de ani, tânăra a povestit că acum lucrează în Spania, unde își continuă visul de a urma o carieră în muzică.

”Cred că trebuie să-ți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn al evoluției, dar este întotdeauna înfricoșătoare pentru că este mai ușor să te ancorezi de certitudinile proprii decât să îți pui întrebări”, a declarat Scuccia.

Ea a explicat că decizia de a pleca de la mănăstire – luată după ce s-a consultat cu un psiholog – nu înseamnă că a renunțat la credință.

”Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce ar spune oamenii despre mine. Sora Cristina este în mine. Am avut o călătorie minunată, dar și una complexă și dificilă”, a adăugat tânăra.

Sora Cristina a ajuns celebră în toată lumea după ce a câștigat Vocea Italiei. În doar o săptămână, videoclipul spectacolului ei a adunat aproximativ 90 de milioane de vizualizări pe YouTube.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS