16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinTrei oameni și 53 de câini au scăpat cu viață dintr-un accident aviatic

Trei oameni și 53 de câini au scăpat cu viață dintr-un accident aviatic

Trei oameni şi 53 de câini au scăpat cu viaţă printr-o adevărată minune după ce, din motive încă neelucidate, avionul în care se aflau s-a prăbuşit pe un teren de golf înzăpezit din statul american Winconsin, relatează The Guardian, citat de Ziare.com.

Aeronava, care transporta de la New Orleans câini fără stăpân către diverse adăposturi, a căzut pe terenul de golf Western Lakes din Pewaukee, la aproximativ 40 de minute de Milwaukee. Ea a fost grav avariată după ce a trecut printre pâlcurile de copaci întâlniţi în cale în momentul aterizării de urgenţă. Aripile i-au fost rupte în întregime şi peste 1.000 de litri de kerosen s-au scurs din rezervoare.

Nu este clar ce a determinat prăbuşirea avionului, care este investigată de Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor şi de Administraţia Federală a Aviaţiei.

Muncitorii care se aflau pe terenul de golf au ajutat oamenii şi câinii să iasă din epavă.

Toţi câinii, precum şi cele trei persoane aflate la bord au suferit răni, dar viaţa nu le este în pericol.

Câinii se află acum sub supravegherea unui medic veterinar.

„A fost o aterizare potenţial catastrofală, au trecut printre copaci. Pilotul şi copilotul au făcut o treabă extraordinară pentru a aduce această aeronavă la sol aşa cum au făcut-o”, a comentat un membru al echipelor de salvare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS