18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinElon Musk, vizită la sediul Twitter purtând o chiuvetă în braţe

Elon Musk, vizită la sediul Twitter purtând o chiuvetă în braţe

Elon Musk a intrat miercuri în sediul Twitter din San Francisco cu o chiuvetă în brațe, transmițând un mesaj prin acest gest chiar pe contul său de Twitter, potrivit news.sky.com.

Miliardarul a postat videoclipul la o zi după ce s-a informat că ar putea închide preluarea site-ului în valoare de 44 de miliarde de dolari până la sfârșitul acestei săptămâni.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a subtitrat videoclipul: „Intră în sediul Twitter – Obişnuiţi-vă cu ideea!” – un joc de cuvinte pentru chiuveta pe care o ducea.
Cu câteva ore mai devreme, el a sugerat că este șeful de top al companiei după ce și-a actualizat biografia profilului la „Chief Twit”.

Băncile implicate în preluare au terminat de alcătuit contractul final de credit și sunt în proces de semnare a documentației, potrivit unui raport al Bloomberg.
Musk, magnatul din spatele Tesla și Space X, a promis 46,5 miliarde de dolari în acțiuni și datorii pentru preluare, acoperind prețul de 44 de miliarde de dolari și costurile de închidere.

O serie de bănci, inclusiv Morgan Stanley și Bank of America, au angajat 13 miliarde de dolari în finanțare prin datorii pentru a sprijini tranzacția.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS