22.6 C
Craiova
duminică, 23 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTudor Chirilă a fost operat în Germania

Tudor Chirilă a fost operat în Germania

Tudor Chirilă a anunțat că a fost supus unei intervenții chirurgicale în Germania și că în această perioadă se află în proces de recuperare.

“A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu #visulamerican am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aprope toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă. Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie. A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu, terapeutul vocal cu care am lucrat o viață de om. Așa că m-am trezit singur cu toate deciziile pe cap și cu niște filmări pe care trebuia să le termin”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Juratul de la Vocea României a precizat că problemele sale de sănătate nu au fost cauzate de folosirea deficitară a vocii.

“Spun asta pentru că știu cât de multă nevoie este în industria muzicală din România, în teatru sau chiar în film de conștentizarea importanței antrenării și folosirii vocii. Știu că eu am părăsit UNATC total descoperit pe partea asta și știu că vocea nu doar se primește, ci ulterior se educă. Pe mine m-a costat mult de tot faptul că n-am învățat nimic în facultate la capitolul ăsta”, a punctat artistul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS