11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVIDEO: Rochie din spray pulverizat direct pe corp, la Săptămâna Modei de la Paris

VIDEO: Rochie din spray pulverizat direct pe corp, la Săptămâna Modei de la Paris

Moda a intrat într-o nouă eră după ce casa de modă Coperni a îmbrăcat-o pe Bella Hadid într-o rochie pulverizată direct pe corp. Modelul a fost stropit cu un lichid care, odată solidificat, a devenit o rochie.

Casa franceză a creat un moment memorabil la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul Bella Hadid a apărut pe catwalk doar în lenjerie intimă, iar trei bărbaţi au aplicat un spray direct pe corpul său. După ce spray-ul s-a uscat, a creat o rochie albă minimalistă. Momentul magic de la Paris a făcut furori pe rețelele de socializare.

Soluția a fost dezvoltată de Fabrican, o companie care cercetează materialele, fondată de designer-ul Manel Torres și conține fibre sintetice și de bumbac suspendate într-o solușie de polimer. Când lichidul intră în contact cu pielea, se evaporă și rămân doar fibrele.

„Este modul nostru de a celebra siluetele feminine. Am vrut să ne modernizăm estetica într-un mod mai elaborat şi ştiinţific”, au declarat Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant, de la Casa de Modă Coperni, într-un interviu pentru Vogue UK.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS