10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriManagerul Spitalului MaDonna Maria din Craiova, pe coperta revistei Psychologies

Managerul Spitalului MaDonna Maria din Craiova, pe coperta revistei Psychologies

Activează în domeniul medical de aproape 14 ani și face management medical în adevăratul sens al cuvântului din 2011, anul înfiinţării Spitalului MaDonna Maria. Alexandra Șurtea Preda este managerul primului și singurului Spital privat de Obstetrică Ginecologie din Craiova înscris în Registrul Unic al Spitalelor. Iar povestea ei a ajuns pe coperta reputatei reviste Psychologies, care publică în numărul din luna octombrie, disponibil deja la standuri, un amplu interviu despre managerul spitalului care le oferă pacientelor din sud-vestul țării șansa de a trăi bucuria maternității într-un loc clădit prin respectarea celor mai înalte standarde.

„Alexandra Șurtea Preda este, în primul rând, mamă, femeie, o femeie perfecţionistă până în măduva oaselor. Uneori acest lucru e bun, alteori e destul de împovărător”, spune aceasta în debutul interviului acordat Psychologies. „Mereu am așteptări din ce în ce mai mari de la mine, caut dezvoltare pe toate planurile, caut împlinire și bucurie în tot ce mă înconjoară. Nimic nu mă poate abate din drumul meu, în momentul în care îmi fixez un obiectiv. Oricât de intangibil ar părea, merg pe principiul că dacă poţi să-l visezi, cu siguranţă vei găsi în tine și puterea să-l transpui în realitate. Sunt genul de femeie care merge direct la ţintă”, continuă managerul MaDonna Maria.

În interviul din revista Psychologies, Alexandra Șurtea Preda vorbește atât despre începuturile sale în business, cât și despre împlinirile de pe plan personal și despre povestea din spatele construirii brandului MaDonna Maria de la zero: „Motivaţia mea vine din faptul că văd fericire în fiecare zi, că fiecare membru al echipei noastre contribuie la fericirea incomensurabilă a miilor de familii care ne acordă toată încrederea în fiecare an”.

Interviul poate fi citit integral în noul număr al revistei Psychologies, care poate fi achiziționat din PSYshop (https://bit.ly/3C2JWXp) sau de la standurile de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS