9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO)Rihanna, vedeta spectacolului din pauza Super Bowl 2023

(VIDEO)Rihanna, vedeta spectacolului din pauza Super Bowl 2023

-

Cântăreaţa americană a postat pe contul său de Instagram, unde are 135 de milioane de urmăritori, o imagine fără text, în care apare ţinând în mână o minge NFL.

Ulterior, NFL a dat publicităţii un comunicat în care a confirmat că Rihanna va fi vedeta pauzei finalei NHL din luna februarie, cel mai important eveniment sportiv anual din America de Nord.

„Rihanna este unică, o forță culturală de-a lungul carierei sale. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Rihanna pentru a aduce fanilor o altă performanță istorică la The Halftime Show”, au anunțat organizatorii.

Pauza de la Super Bowl este cea mai urmărită transmisiune live, spectacolul fiind mai așteptat de fani decât meciul în sine. Show-ul susținut de cei mai popiualri artiști, dar și reclamele special concepute pentru aceste eveniment, înregistrează recorduri de audiență în fiecare an. Tocmai de aceea, vedetele care urcă pe scena de la Super Bowl nu au pretenții să fie plătite, însă NFL acoperă costurile legate de producția show-ului.

Veniturile generate ulterior din descărcările de pe platformele de streaming  și expunere sunt uriașe, prin urmare artiștii cântă gratis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS