7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRechin cu ochi bombați și zâmbet înfiorător prins în Australia

Rechin cu ochi bombați și zâmbet înfiorător prins în Australia

Ochii săi bombați și sticloși privesc ciudat la cameră. Gura i se rotunjeşte în sus, dezvăluind un zâmbet terifiant. Dinții săi sunt ascuțiți și mici. Este vorba despre rechinul clovn, care arată mai mult ca un coșmar decât ca un pește. Acest rechin a fost prins recent în Australia, potrivit news.yahoo.com.

Pescarul Trapman Bermagui a postat pe Facebook o fotografie a rechinului, atrăgând mii de reacții din partea utilizatorilor rețelelor de socializare.

„Fața unui rechin cu piele aspră de adâncime”, se arată în postare, menționând că rechinul a fost găsit la 650 de metri (aproximativ 2.132 de picioare) sub nivelul mării. Potrivit lui Bermagui, creatura marină cântărește aproximativ 33 kg și are o lungime de trei metri.

Unii oameni au spus că este un chip pe care numai o mamă o poate iubi. Alții care nu s-au putut opri să se uite la acel rânjet cu dinți au glumit că poate doar i s-a îndepărtat aparatul dentar.

Bermagui a declarat pentru USA TODAY că rechinii de apă adâncă sunt prezențe obișnuite pe coasta de sud-est a Australiei, de obicei în apă mai adâncă de aproximativ 500 de metri. Dar pentru că apa este atât de adâncă, pescarii nu prind adesea aceste tipuri de rechini, a spus el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS