10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn avion a ajuns la destinaţie fără niciun bagaj în cală

Un avion a ajuns la destinaţie fără niciun bagaj în cală

Sute de pasageri ai unei curse aeriene Marea Britanie – Spania au avut o surpriză neplăcută când, ajunşi la Madrid, s-au trezit fără niciun bagaj de cală. „Din greşeală”, dar mai ales din cauza lipsei de personal, genţile nu fuseseră îmbarcate în avionul Iberia Express, scrie Observatornews.

În vacanţă, doar cu hainele de pe ei. Este situaţia revoltătoare în care s-au trezit sute de pasageri ai unei curse aeriene comerciale din Marea Britanie, cu destinaţia Madrid.

Zborul operat de Iberia Express a decolat pe 11 septembrie de pe aeroportul din Manchester, fără ca nimeni să observe că bagajele lipseau cu desăvârşire. De vină pentru incident ar fi lipsa angajaţilor care să încarce bagajele în avioane, spun reprezentanţii companiei, citaţi de Mirror.

Ajunşi la Madrid, pasagerii au aşteptat timp de o oră în speranţa că cineva le va aduce bagajele. Asta până să afle ce se petrecuse, de fapt.

Trei zile mai târziu, aşteptarea continuă.

Iberia Express a declarat că bagajele au fost îmbarcate miercuri, dar nimeni nu ştie cu exactitate când vor aunge în posesia proprietarilor de drept.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a precizat: „În data de 11 septembrie, pentru zborul IB3693 MAN-MAD, bagajele de cală nu au putut fi îmbarcate din cauza lipsei de personal din Aeroportul Manchester. (…)

Astăzi, vom opera primul zbor pe această rută de la cel de duminică, la bordul căruia vor fi toate genţile rătăcite de posesori. Regretăm neplăcerile create”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS