14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn bărbat a găsit o perlă mov în porţia de scoici de la restaurant

Un bărbat a găsit o perlă mov în porţia de scoici de la restaurant

Un american aflat în vacanţă pe malul Oceanului Atlantic a avut parte de surpriza vieţii, după ce şi-a comandat o porţie de scoici la un restaurant cu specific pescăresc. Într-una dintre ele a găsit o perlă mov, varietate foarte rară, scrie Hellas.postsen.com.

Bărbatul, aflat în vacanță în Rehoboth Beach, Delaware, împreună cu soția și cei doi copii, luau masa pe 9 august la un restaurant local cu fructe de mare numit Salt Air când a găsit ceva neașteptat: o perlă violetă în aperitivul cu scoici.

„Eu am mâncat cele mai multe scoici și spre sfârșit am simţit în gură ceva greu de mestecat”, a povestit Scott Overland. „Am crezut că este o coajă sau ceva de genul ăsta, dar apoi m-am uitat și era acest mic lucru violet.”

Iniţial, cuplul a crezut că este vorba de o mărgea sau o bomboană scăpată în mâncare de unul dintre bucătari. Însă, după ce au văzut adâncitura din locul unde crescuse în scoică şi-a dat seama că este vorba de o perlă şi încă una rară.

Vruseseră să refuze farfuria cu scoici în care era perla mov

Bărbatul a povestit că se gândiseră să refuze farfuria cu scoici pentru că era cu ardei iute, care nu-i place soţiei lui, dar după găsirea scoicii s-au bucurat că nu şi-au pus intenţia în practică.

Familia intenţionează să ducă perla la un evaluator pentru a-i stabili valoarea. Garantat, valorează mai mult decât porţia de mâncare în care a fost găsită, care costa 10-15 dolari.

„Dacă se valorează mult, nu prea ar avea rost să o păstrez, deşi am o fiică de șase ani căreia i-ar plăcea să o aibă”, a spus Overland.

Bărbatul a spus că o altă opţiune ar fi să transforme într-un cadou pentru soţie.

„Poate vom face o moștenire de familie specială. Sau va trebui să mănânc în continuare scoici ca să mai găsesc încă una dacă vreau să le transform în cercei.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS