24.3 C
Craiova
duminică, 24 septembrie, 2023
Știri de ultima orăMagazinUn pensionar german a găsit bijuterii de aur şi bani într-un sac de gunoi

Un pensionar german a găsit bijuterii de aur şi bani într-un sac de gunoi

Un pensionar din localitatea germană Hanau a găsit o comoară în valoare de 120.000 de euro în timp ce tăia gardul viu. Deoarece polițiștii nu au putut afla în șase luni cine este proprietarul, bătrânul poate păstra banii și bijuteriile, conform legii, scrie Digi24.

Pensionarul a găsit bijuterii și bani în valoare de 120.000 de euro lângă Hanau în noiembrie anul trecut.

Timp de șase luni, poliția l-a căutat pe proprietar, dar fără rezultat.

Acum, i-au comunicat celui care a găsit comoara că o poate păstra. Din dorința de a-i proteja identitatea, poliția nu a dat informații despre reședința norocosului.

Pensionarul a găsit comoara în timp ce tundea gardul viu. 90 de bijuterii de aur – inele, coliere – și 100.000 de euro în numerar se aflau într-un sac de gunoi vechi și murdar. Cel mai probabil, comoara se afla acolo de mult timp, potrivit sursei citate. Bărbatul a anunțat imediat polițiștii, care l-au căutat pe proprietar în toată țara. Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre o infracțiune, dar această pistă nu a fost confirmată. Legea prevede că o persoană devine proprietar al lucrului găsit, dacă în șase luni de la raportarea către poliție proprietarul nu este găsit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS