14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTrei italieni au intrat într-un bar noaptea, au băut bere şi au lăsat banii pe tejghea

Trei italieni au intrat într-un bar noaptea, au băut bere şi au lăsat banii pe tejghea

O româncă, proprietara unui bar dintr-o mică localitate din provincia italiană Macerata, a uitat să închidă uşa într-o seară. Peste noapte, trei tineri au intrat, s-au servit cu bere şi au lăsat plata pe tejghea, scrie G4Media.

După ce au băut, tinerii au lăsat un bilet pe tejghea: „Am băut două Peroni, iată banii”. Lângă el, un pumn de euro, echivalentul celor două sticle luate din frigider în absența proprietarului.

„Acest gest arată că există și băieți foarte buni. Nu era deloc de luat în seamă, puteau pleca fără să plătească și să facă și mai rău. A fost ca un cadou și, mai ales, un semn de respect pentru munca mea”, a povestit Anca Nicoleta Scoleanu, care de un an și câteva luni conduce barul.

Ea subliniază că un astfel de act de corectitudine și bunătate „trebuie povestit, mai ales pentru a reda încrederea în tineri după violențele care ne-au lovit în ultimele săptămâni”.

Femeia nu i-a recunoscut pe cei trei tineri din filmările înregistrate de camerele de supraveghere, dar intenționează să le mulțumească personal și prin intermediul publicaţiei Cronache Maceratesi a lansat un apel: „Dacă acești tineri care s-au comportat atât de frumos vin să mă vadă, le ofer un aperitiv”.

Anca Nicoleta Scolareanu, în vârstă de 32 de ani, originară din România, se află în Italia de zece ani și de un an și două luni administrează barul „Belvedere” din micul sat Sant’Angelo in Pontano.

Cu ocazia acestui apel ea le-a mulțumit „tuturor prietenilor care m-au ajutat să deschid acest bar și să mă perfecționez mereu”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS