20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Reacţia unui prezentator meteo când descoperă ecranul tactil

(VIDEO) Reacţia unui prezentator meteo când descoperă ecranul tactil

-

În Chicago, prezentatorul unei rubrici meteo a fost de-a dreptul uimit când, în timpul unei transmisiuni în direct, a descoperit, din greșeală, că monitorul său era cu ecran tactil.

Greg Dutra a avut o surpriză plăcută când și-a dat seama că harta meteo poate mări, micșora și chiar înclina cu atingerea lui. Amuzat, prezentatorul s-a bucurat ca un copil care a descoperit o jucărie nouă.
Videoclipul distribuit săptămâna trecută a arătat că Dutra prezenta rubrica meteo în direct, potrivit www.firstpost.com. În timp ce vorbea, mâna lui a atins harta de pe ecran și aceasta s-a mișcat. Dutra a fost uimit să vadă harta mișcându-se cu atingerea lui și a izbucnit în râs.

Lui Dutra i s-au alăturat colegii săi prezentatori de știri Terrell Brown și Val Warner, care au fost la fel de uimiţi de ecranul tactil. Warner a putut fi auzit spunând: „Este atât de tare”, în timp ce Dutra și Brown explorau caracteristicile hărții meteo. De asemenea, Dutra a reușit să încline harta într-un aspect tridimensional și a fost destul de intrigat să-și vadă gama largă de capabilități. A râs în timp ce harta a putut mări și micșora și a spus: „Este o zi grozavă”.

Distribuind videoclipul pe Twitter, Dutra a scris: „Acesta nu a fost în manualul de instruire! Terrell Brown, Val Warner și cu mine am descoperit că televizorul este un ecran tactil”

Prezentator meteo: „-În prezent (vântul) bate în această direcție. O, am mutat harta! Nu știam că pot face asta… Pot să fac asta? E uimitor!”
Coleg: „-Serios? Tu tocmai ai descoperit asta?”
Prezentator meteo: „-Trebuie să încerc și eu! Stai așa! Îți vine să crezi?”
Coleg: „-E grozav!”
Prezentator meteo: „-Nu am știut… Pot să fac și ‘zoom’? E o zi extraordinară!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS