20.6 C
Craiova
vineri, 30 septembrie, 2022
Știri de ultima orăMagazinUn indian nu a mai făcut baie de 22 de ani

Un indian nu a mai făcut baie de 22 de ani

Un bărbat din India susține că nu a mai făcut baie de mai bine de 22 de ani. Dharamdev Ram, care locuiește în satul Baikunthpur din districtul Gopalganj, a jurat că nu va mai face baie până în ziua în care abuzurile împotriva femeilor, disputele funciare și uciderea animalelor nevinovate vor înceta definitiv, potrivit publicației locale News18.com, citată de Ştiripesurse.

În vârstă de 62 de ani, Dharamdev a făcut ultima baie în urmă cu 22 de ani. 

Cu toate că în acest interval de timp în viața lui s-au petrecut tot felul de evenimente pentru care s-ar fi impus un duș, bărbatul nu și-a încălcat promisiunea și nici un strop de apă nu i-a atins corpul.

Spre exemplu, în 2003 i-a murit soția, după câțiva ani, fiul cel mare, iar anul acesta, pe 7 iulie, i-a murit și cel de-al doilea fiu. I-a condus pe toți pe ultimul drum fără să facă baie.

Ba mai mult, bărbatul se laudă că este perfect sănătos.

„În 1975 lucram într-o fabrică din Jagdal, Bengal, și m-am căsătorit în 1978. Duceam o viață absolut normală, dar zece ani mai târziu mi-am dat seama brusc că disputele legate de pământ, uciderea animalelor și abuzurile împotriva femeilor au început să devină tot mai numeroase. Așa că, în căutarea unui răspuns, am devenit discipolul unui guru care m-a inspirat să urmez calea devotamentului și am început să meditez”.

Dharamdev Ram a demisionat de la locul de muncă, dar la presiunea familiei, s-a întors la fabrică. Când directorul companiei a aflat de decizia sa de a renunța la mese și la băi, l-a concediat.

Localnicii au confirmat pentru presa din India declarațiile bărbatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS