14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinNorocosul care a câștigat miliardul de dolari la loteria americană a îmbogățit și benzinăria care i-a vândut biletul

Norocosul care a câștigat miliardul de dolari la loteria americană a îmbogățit și benzinăria care i-a vândut biletul

Un american care a oprit la o benzinărie din apropiere de Chicago și și-a cumpărat un bilet la loteria Mega Millions s-a trezit miliardar peste noapte. Acesta a câștigat marele jackpot în valoare de 1,337 miliarde de dolari. Chiar și benzinăria care a vândut biletul câștigător va primi un premiu de jumătate de milion de euro.

Toată America era cuprinsă vineri de o adevărată frenezie. S-a stat la cozi pentru bilete la loterie, pentru că în joc era unul dintre cele mai mari premii din istorie. Nu se mai câștigase marele premiu de la jumătatea lunii aprilie. Șansele de a câștiga jackpotul erau de 1 la 3 milioane. Prin comparaţie, probabilitatea de a fi lovit de fulger este de 1 la 1 milion.

Cel mai mare premiu din istoria loteriei Mega Millions a fost de 1,537 miliarde de dolari și a fost câștigat cu un singur bilet vândut în Carolina de Sud în 2018, iar cel mai mare jackpot al oricărui joc de loterie din SUA a fost de 1,586 miliarde de dolari – un premiu la Powerball acordat la 13 ianuarie 2016 și împărțit de câștigători din California, Florida și Tennessee.

În afară de norocosul de la benzinăria din Illinois, și alți posesori de bilete Mega Millions au câștigat vineri premii considerabile. Douăzeci și șase de bilete au câștigat un premiu secundar de cel puțin 1 milion de dolari, deoarece au nimerit primele cinci numere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS