18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn turist a venit la Costinești cu șuncă afumată și a atârnat-o de umbrelă

Un turist a venit la Costinești cu șuncă afumată și a atârnat-o de umbrelă

Un turist a reușit să facă furori pe plaja din Costinești. A venit pe plajă cu șuncă afumată de acasă și a atârnat-o de umbrelă.

Gestul unui român i-a surprins pe toți cei aflați pe plaja de la Costinești. Turistul a venit de acasă cu ceva mâncare, printre care câteva hălci de carne afumată, coaste și șuncă. Pentru a ține mâncarea în siguranță, el a agățat afumătura de umbrela de pe plajă, potrivit antena3.ro.

Totul a fost filmat de un alt turist și publicat pe TikTok. Așa cum era de așteptat, filmulețul a devenit viral. Mulți s-au amuzat teribil de gestul bărbatului, în timp ce alții au ținut să critice și să aducă fel și fel de injurii la adresa acestuia.

„I-am văzut live. Moet… Slană… Jambon“

„I-am văzut live. Moet… Slană… Jambon./ „Eram mai în spate cu 2 randuri …văzut” „Anu trecut, tot la Costinești pe plajă au chemat lăutari să le cânte”/ „Vezi că a fost tare bună, stăteam fix lângă ei și m-am dus să le cer o bucățică”, au fost doar câteva dintre mesajele de pe TikTok, pe care internauții nu au ezitat și le-a lăsat la momentul ajuns viral.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS