25.6 C
Craiova
sâmbătă, 13 august, 2022
Știri de ultima orăMagazinUn biciclist care a pedalat 1.400 km pentru o cauză caritabilă a murit înainte de finiș

Un biciclist care a pedalat 1.400 km pentru o cauză caritabilă a murit înainte de finiș

Un bărbat din Marea Britanie a murit chiar înainte să încheie un maraton caritabil, după ce parcursese aproape 1.400 de kilometri pe bicicletă, informează Digi24.

John Holubjowsky, în vârstă de 58 de ani, din Stoney Stanton, Leicestershire, se afla, pe 18 iunie, la doar 45 de kilometri de linia de sosire când a suferit un atac de cord, în 18 iunie.

Soția sa, Keeley, a spus că diagnosticul a fost un șoc, deoarece bărbatul nu avea probleme cardiace și îi plăcea să se mențină în formă.

El a strâns peste 3.200 de euro pentru centrul de îngrijiri paliative Loros. Keeley Holubjowsky a spus că soțul ei mergea pe bicicletă în cadrul unui grup organizat pentru a strânge bani pentru operațiuni caritabile.

Femeia a spus că a vorbeau la telefon în fiecare zi.

„M-a sunat în fiecare seară, în fiecare dimineață. Am vorbit cu el în dimineața când s-a întâmplat. Eram fericiți pentru că era ultima lui zi și a spus. „Abia aștept să ajung la linia de sosire”. I-am urat succes”, a spus Keeley.

Pentru ca apoi nu a mai sunat-o, femeia a presupus că sărbătorea cu restul grupului. Mai târziu, însă, doi polițiști au venit la ea și i-au spus că soțul ei a murit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS