17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBen Stiller a vizitat Ucraina, în calitate de ambasador al bunăvionței

Ben Stiller a vizitat Ucraina, în calitate de ambasador al bunăvionței

Ben Stiller și Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați se asociază pentru a-i sprijini pe cei care fug din Ucraina în timp ce războiul cu Rusia continuă.

Celebrul actorul american Ben Stiller a vizitat sâmbătă Liovul. Inițial, știrea a pornit de la martori care l-au văzut plimbându-se în piaţa centrală a oraşului din apropierea graniţei cu Polonia, iar apoi a fost confirmată oficial.

Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi a confirmat apoi ştirea pe Twitter, afirmând că starul de la Hollywood a sosit la graniţa dintre Ucraina şi Polonia, potrivit www.hollywoodreporter.com.

Stiller a vizitat Liovul în calitate de ambasador al bunăvoinţei UNHCR, pentru a se întâlni cu refugiaţii ucraineni şi „familiile ale căror vieţi au fost sfâşiate de război şi violenţă, pentru a împărtăşi poveşti despre impactul uman al războiului”. 

„Sunt aici pentru a învăța, pentru a împărtăși povești care ilustrează impactul uman al războiului și pentru a amplifica apelurile la solidaritate”, a spus el. „Sper că veți urmări și vă veți împărtăși propriile mesaje de sprijin, pentru oamenii care și-au părăsit casele din Ucraina și pentru oamenii care au fost forțați să fugă peste tot în lume. Toată lumea are dreptul să caute siguranță. Oricine, oriunde, oricând.” Stiller s-a alăturat altor celebrități, inclusiv Sean Penn, Angelina Jolie și Mila Kunis, care au susținut eforturile umanitare în Ucraina, în timp ce țara continuă să sufere de pe urma invaziei ruse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS