21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeBijuteriile cu diamante, alegerea care nu se demodează niciodată

Bijuteriile cu diamante, alegerea care nu se demodează niciodată

Încă din cele mai vechi timpuri, bijuteriile stau mărturie ca extensii ale frumuseții naturale a femeii, care pun în valoare atuurile sale și îi hrănesc grația și personalitatea. Bijuteriile nu sunt doar cadoul perfect pentru o femeie, ci și un mod de expresie, alegerea care vorbește adesea despre personalitatea sa în lipsa cuvintelor.
Nu întâmplător cântecul spune „Diamonds are a girl’s best friend”.

Diamantele sunt percepute, în general, ca vârful de gamă în lumea bijuteriilor și sunt considerate, din acest motiv, inaccesibile, deși lucrurile nu stau întocmai astfel. Bijuteriile cu diamante nu înseamnă lux și exclusivism, ci o investiție pe termen nedefinit în eleganța „evergreen”. Costurile pot fi accesibile, iar bijuteriile prezentate în continuare sunt un exemplu în acest sens.

Un colier din aur alb cu pandant cu diamante este una dintre alegerile clasice, care nu se demodează niciodată.

Colier din aur alb cu diamante Bianco Nero

Designul romantic și sofisticat recomandă acest colier din aur roz de 18k cu diamante (foto cover) drept accesoriu ideal pentru o ţinută de ocazie cu influenţe clasice, pe măsura unor lady remarcabile prin atitudine, ţinută şi eleganţă.

Pentru momentul marii întrebări, un inel de logodnă clasic din aur alb de 18K cu diamant, este alegerea infailibilă.

Inel din aur de 18k cu diamant

Iar pentru o femeie care se prețuiește, o pereche de cercei cu diamante nu trebuie să stea în cutia cu bijuterii, așteptând o ocazie specială, căci orice clipă merită celebrată.

Cercei cu diamante

Descoperă gama de bijuterii cu diamante pe Bianconero.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS