25.1 C
Craiova
miercuri, 6 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăMagazinBoris Becker a fost mutat într-o închisoare pentru străini

Boris Becker a fost mutat într-o închisoare pentru străini

Fostul tenisman Boris Becker a fost mutat într-o închisoare pentru deţinuţi străini, ceea ce indică faptul că germanul va fi trimis din Marea Britanie la finalul pedepsei, scrie presa engleză, citată de News.ro.

Potrivit The Times, avocatul lui Becker le-a spus jurnaliştilor la Berlin că fostul sportiv a fost transferat în închisoarea Huntercombe din Oxfordshire.

“Boris Becker a fost transferat astăzi la închisoarea Huntercombe. Este o închisoare de categoria C, ceea ce înseamnă un nivel de securitate scăzut”, a explicat avocatul.

Becker a fost încarcerat până acum în închisoarea Wandsworth, de categorie B.

În 2017, s-a constatat că din totalul de 197 de bărbaţi eliberaţi din închisoarea Huntercombe, 185 au fost expulzaţi imediat, notează The Guardian.

Becker poate fi trimis din ţară imediat după pedeapsă, deoarece este cetăţean străin care a primit o pedeapsă mai mare de 12 luni.

Becker, acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline

Fostul tenismen german Boris Becker a fost condamnat în 29 aprilie la doi ani şi jumătate de închisoare de către justiţia britanică pentru patru capete de acuzare legate de falimentul său personal.

Becker, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit vinovat în special că a ascuns 2,5 milioane de lire sterline (3 milioane de euro la cursul actual) în active şi împrumuturi pentru a nu-şi plăti datoriile.

Fostul sportiv a fost declarat în faliment în iunie 2017, după un împrumut de peste 3 milioane de lire sterline, nereturnat. Fostul sportiv va ispăşi jumătate din pedeapsă.

Boris Becker, fost numărul 1 mondial, are în palmares şase trofee de grand slam, trei la Wimbledon, două la Australian Open şi unul la US Open.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS