12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Tom Cruise după 30 de ani pe covorul roșu de la Cannes

(VIDEO) Tom Cruise după 30 de ani pe covorul roșu de la Cannes

-

Parada ţinutelor extravagante a continuat şi în cea de a doua seară a Festivalului de la Cannes. Iar vedeta zilei a fost actorul Tom Cruise, care a păşit pentru prima dată în ultimii 30 de ani pe covorul roşu al festivalului, pentru premieră europeană a peliculei “Top Gun: Maverick”, o continuare a celebrului film lansat acum 36 de ani.

Aşa că actorul a avut parte şi de o supriză din partea Forțelor Aeriene Franceze.

Actriţe precum Eva Longoria, Adriana Lima şi Viola Davis şi-au etalat şi ieri ţinutele pline de strălucire şi culoare. Dar, momentul lor pare să fi fost eclipsat de spectacolul oferit de acrobaţii Forțelor Aeriene Franceze, care au făcut spectacol pentru a marca premiera de la Cannes a filmului “Top Gun: Maverick”.

Tom Cruise, cel care joacă rolul aviatorului american Pete Mitchell “Maverick” în Top Gun, s-a arătat extrem de încântat de primirea de care a avut parte la Cannes, în condiţiile în care actorul a fost absent în ultimii 30 de ani de la festival.

“Top Gun Maverik”, o continuare a celebrului film lansat acum 36 de ani, a rămas fidel reţetei care a stat la baza succesului primului “Top Gun”, cu scene intense de acţiune filmate la bordul unor avioane de luptă reale. Sunt și multe referințe la producţia clasică din 1986.

Top Gun Maverik va intra şi în cinematografe de săptămâna viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS