21.2 C
Craiova
duminică, 3 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăMagazinBritney Spears a anunțat pierderea ”bebeluşului miracol

Britney Spears a anunțat pierderea ”bebeluşului miracol

Britney Spears a anunțat pierderea bebelușului pe Instagram, sâmbătă, într-o postare comună cu logodnicul ei, Sam Asghari, potrivit The Guardian.

Superstarul pop, care și-a câștigat libertatea în urma unei tutele judecătorești care i-a controlat viața timp de mai bine de un deceniu, declarase în aprilie că așteaptă un copil.

”Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Este o perioadă devastatoare pentru orice părinte”, au anunțat cântăreața și partenerul ei de viață în postare.

”Poate că ar fi trebuit să așteptăm cu anunțul sarcinii până am fi ajuns mai departe, dar eram prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră”, au adăugat cei doi.

”Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”, au conchis.

Spears, de 40 de ani, a spus că tânjește după un copil cu Asghari, de 28 de ani, antrenor personal, dar a mai explicat că tutela de aproape 14 ani, pe care un judecător a încheiat-o anul trecut, a împiedicat-o să facă acest lucru.

Cei doi s-au cunoscut pe platoul videoclipului ei Slumber Party în 2016. Spears și Asghari s-au logodit în septembrie anul trecut, la câteva zile după ce tatăl ei a depus o cerere de încetare a tutelei. 

Spears are doi copii cu fostul soț Kevin Federline.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS