12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBerea cu numele ”Putin este un nemernic” pentru a strânge bani pentru Ucraina

Berea cu numele ”Putin este un nemernic” pentru a strânge bani pentru Ucraina

Berea „Putin is a D**khead” de la Pravada Brewery este acum distribuită în SUA pentru a strânge fonduri pentru ucrainenii afectați de război, scrie LadBible.

Sticla de bere, care este fabricată în Ucraina, are o imagine pe etichetă cu președintele rus stând pe un tron deasupra unui râu de sânge, cu o bombă într-o mână.

Randy Barnett, directorul general al companiei de bere Ornery, a comandat 3.000 de cutii pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru ucraineni. „Evident că nu este o caricatură foarte măgulitoare a lui Putin și există puține detalii despre toate atrocitățile și tot ceea ce a făcut el de-a lungul anilor”.

Barnett a adăugat: „Toată lumea iubește asta! Evident, întreaga lume se unește în jurul Ucrainei și comunitatea de bere este o comunitate mare, ei vor să caute mereu să ajute, suntem un grup foarte caritabil”.

WTOP News raportează că Ornery Beer Company și alte fabrici de bere din Virginia, inclusiv Winchester Brew Works, Lake Anne Brew House, Fair Winds Brewing și Caboose Brewing, speră să strângă 20.000 de dolari din vânzarea berii prin inițiativa Brew for Ukraine.

Pravada Brewery a câștigat pentru prima dată atenția internațională la începutul acestui an, după ce și-a mutat producția de bere pentru a crea cocktailuri Molotov pentru ucraineni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS